Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnej miski Sashimi (Hwe Deop Bap). Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 575 kalorii, 22g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $3.89 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, olej sezamowy, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Salmon Sashimi Rice Bowl, Pikantny Tuńczyk Sashimi, oraz Pikantna Miska Tofu Bento.
Instrukcje
1
Pokrój rybę na małe kawałki.Warzywa umyć i przygotować zgodnie z instrukcją powyżej. Większość z nich jest po prostu cienko pokrojona.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Wymieszać składniki " cho Kochujang (słodko-kwaśny sos chili)", zestaw aside.In dużą miskę, umieścić ryż na dnie, rozłożyć sałatę i sałatki.Ułóż resztę warzyw, dodaj rybę i łyżkę pachnącej ikry na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Gochujang
Ostry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Na każdą porcję skropić 1 łyżeczkę oleju sezamowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego Sezamu
4
Podawać z cho kochujang (słodko-kwaśnym sosem chili).Lubię podawać czosnek i chili w osobnej misce, aby każdy mógł dodać do smaku.