Pikantny Mole Poblano wymaga z grubsza 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 487 kalorii, 25g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka konwertowanego ryżu, wody, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Dobrze sprawdza się jako sos. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Mole Poblano, Mole Poblano, oraz Mole Poblano dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 4-ćwiartowym holenderskim piekarniku podgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodać połówki bagietki; gotować na złoty kolor z jednej strony. Obróć; gotować, aż z drugiej strony będzie złoty kolor. Wymieszać z czosnkiem. Gotować od 2 do 3 minut, stale mieszając, aż czosnek będzie jasnobrązowy. Odstaw połówki chleba na bok.
W tym samym piecu holenderskim podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na bardzo małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Tymczasem zrób mieszaninę kretów w 2 partiach. W blenderze umieścić 1 połowę bagietki, 1 ząbek czosnku, po połowie sosu Kreta, bulion z kurczaka i pomidory. Okładka; blend na wysokiej prędkości około 45 sekund lub aż gładka.