Spicy Juicy Lucy-Fer Sliders
Pikantne suwaki Juicy Lucy-fer mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 622 kalorie, 30g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ketchup, slider rozmiar bułki ziemniaczane, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Juicy Lucy Burger (Alias Jucy Lucy), Soczysta Lucy, oraz Juicy Lucy pudding dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu i dodać cebulę, rozprowadzając je w równą warstwę. Gotować, bez mieszania, aż brzegi cebuli zaczną brązowieć, 5 minut. Wymieszać cebulę i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane i karmelizowane, inny 20 protokół.
Dodać Chipotle, czosnek, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować, aż pachnące i dobrze połączone, 1 do 2 protokół, i zdjąć z ognia.
Rozgrzej brojlery w piekarniku. Mięso podzielić na 12 porcji, po około 2 uncje każda. Formować patty wokół każdego kawałka sera i spłaszczyć do 2 1/2 do 3 cali średnicy.
Umieścić owinięte paszteciki na blasze wyłożonej folią i posypać wszystkie paszteciki 3/4 łyżeczki soli.
Broil aż ser topi się i hamburgery są jeszcze trochę różowy wewnątrz, o 6 protokół. Hamburgery będą gotowane do co najmniej średniej w celu stopienia sera, ale nadal pozostają soczyste.
Wymieszać ketchup, balsamiczny i 1/4 łyżeczki pieprzu w małej misce.
Posmaruj hamburgery z sosem ketchupowym, a resztę podziel między dolne połówki bułek.
Na każdą dolną bułkę ułożyć burgera, na wierzch dodać pikantną cebulę i zakończyć górną bułką.