Spicy Double Dark Chocolate Cake
Pikantne Podwójne ciemne ciasto czekoladowe wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 896 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, mąkę, kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Spicy Double Dark Chocolate Cake, Holiday Party s: Spicy Dark Chocolate Cake w / Hot Blackberry syrop #SeasonedGreetings, oraz Podwójne Ciasteczka Z Ciemnej Czekolady.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia regularne patelni cupcake z 12 wkładki cupcake.
Mąkę, proszek do pieczenia i sodę przesiać do małej miseczki.
Dodać mix budyń, kiełki pszenicy, pieprz i sól do mieszaniny mąki i odstawić miskę na bok.
W misce elektrycznego miksera stojącego z uchwytem na łopatkę, śmietanę cukier i skracanie razem, aż mieszanina będzie puszysta, około 5 minut. Zeskrobać miskę, a następnie powoli dodawać jajka, po jednym jajku na raz, zeskrobując boki miski po każdym dodaniu.
Dodać ekstrakt z wanilii.
Dodając jajka, wrzucamy 2 3/4 szklanki wody do rondla i doprowadzamy do wrzenia.
Usuń z ognia, gdy woda się zagotuje.
Umieścić kakao w proszku w średniej misce i zalać wrzącą wodą, ubijając, aż będzie gładkie.
Wyłącz mikser i dodaj płynne kakao do ciasta.
Pozostawić mieszaninę razem, a następnie dodać suche składniki do ciasta.
Wyjmij miskę z miksera elektrycznego i zeskrobaj miskę, aby włączyć wszystkie składniki. Wchodzisz w posiekanej ciemnej czekolady.
Napełnij przygotowane wkładki trzy czwarte pełne ciasta i piec, aż wykałaczka wyjdzie czysta, 18 do 20 minut.
Niech babeczki ostygną całkowicie.
Sposób złożenia: środek babeczek wypełnić nadzieniem wiśniowym, a wierzch polewą pistacjową Mascarpone.
Wymieszać wiśnie i koniak razem w misce i odstawić na 10 do 15 protokół.
Ser śmietany ze związkiem i ekstraktem (nie mieszaj).
Dodać cukier puder do smaku.