Spicy Dilly Beans
Spicy Dilly Beans może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 5 i kosztuje 1,79 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, sól do trawienia, płatki chili i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bardzo Pyszne Pikantne Fasolki Dilly, Dilly Beans, oraz Dilly Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj wrzącą kąpiel wodną i 5 zwykłych słoików do ust.
Umieść pokrywki w małym rondlu na bardzo małym ogniu, aby gotować na wolnym ogniu podczas przygotowywania ogórków.
Fasolę umyć i przyciąć, aby zmieściła się w słoiku. Jeśli masz szczególnie długą fasolę, pokrój je na pół.
Ocet, wodę i sól połączyć w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia. Podczas gdy płyn do wytrawiania nagrzewa się, zapakuj fasolę do słoików, pozostawiając 1/2 cala dla przestrzeni na głowę. Do każdego słoika dodaj 1 ząbek czosnku, 1 łyżeczkę nasion kopru i 1 łyżeczkę czerwonych płatków chili.
Powoli wlać gorącą solankę na fasolę, pozostawiając 1/2 cala na głowę. Po tym, jak wszystkie słoiki są pełne, użyj drewnianej pałeczki, aby wyprowadzić pęcherzyki powietrza ze słoików. Ponownie sprawdzić przestrzeń nad głową i w razie potrzeby dodać więcej solanki.
Przetrzyj obręcze, nałóż pokrywki i pierścienie i przetrzyj w łaźni z gorącą wodą przez 10 minut.
Pozostaw ogórki kiszone na co najmniej tydzień przed jedzeniem.