Spiced Virgin Apple Martini

Spiced Virgin Apple Martini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje,więc spróbuj pikantnych Martini z Pierwszego Tłoczenia. Ten przepis służy 6 i kosztuje 60 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 186 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ciasteczka gingersnaps, jabłko granny smith, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Virgin-Islands Spiced Salt, Przyprawiony Bourbon, piwo i Martini klonowe, oraz Malina-rabarbar Bellini Smoothie w / jagody (Virgin ... or not so Virgin) (wideo) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W małym rondlu połącz 1/2 szklanki cukru, 1/2 szklanki wody, sok z cytryny, laski cynamonu i kandyzowany imbir. Mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści i syrop się zagotuje. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Schłodzić do temperatury pokojowej. Odcedzić i przenieść do małej miski. (Można dokonać 2 dni wcześniej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CukierCukier
SyropSyrop
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Do dużego dzbanka wlać 1/4 szklanki syropu cynamonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
SyropSyrop
4
Pozostały syrop umieść w płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Gingersnaps i pozostałą 1 łyżkę cukru zmielić w mini procesorze do drobnych okruchów. (Alternatywnie, ciasteczka mogą być umieszczone w zamykanej plastikowej torbie i zgniecione wałkiem do ciasta lub na dnie małego rondla.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
Pliki CookiePliki Cookie
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Wlać okruchy do drugiej płytkiej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Obrzeże każdego kieliszka do martini zanurz w syropie cynamonowym. Zanurz zwilżone felgi w okruchach ciastek kilka razy, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
CynamonCynamon
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
8
Wymieszaj koncentrat soku jabłkowego i musujący cydr jabłkowy do dzbana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku JabłkowegoKoncentrat Soku Jabłkowego
JabłecznikJabłecznik
9
Wlać do przygotowanych szklanek i udekorować plasterkami jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn