Spiced Pumpkin Praline Roll
Jedna porcja zawiera 533 kalorie, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 89 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 7 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielone goździki, dynię, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Zapiekane ciasto dyniowe z Pralinkami z orzechów laskowych, Rolada z ciasta czekoladowego z nadzieniem Pralinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° (350°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Linia patelnia 15x10x1-calowa z folią lub papierem woskowanym; folia lub papier woskowany w sprayu lub smarze.
W średniej misce, ubić jajka z mikserem elektrycznym na dużej prędkości o 2 minut lub aż bardzo grube i cytryny kolorowe. Beat w dyni, aż dobrze wymieszane. Stopniowo ubijaj w suchej mieszance ciasta, cynamonie, gałce muszkatołowej i goździkach na niskiej prędkości; kontynuuj bicie 1 minutę.
Wlać do patelni, rozprzestrzeniając się na rogach.
Piec 10 do 14 minut lub aż ciasto sprężyny z powrotem po dotknięciu lekko w centrum. Natychmiast poluzuj ciasto z krawędzi patelni i obróć do góry nogami na ręcznik obficie posypany cukrem pudrem. Ostrożnie usunąć folię. Na gorąco, ostrożnie zwinąć ciasto i ręcznik z wąskiego końca. Schłodzić na stojaku chłodzącym co najmniej 60 minut.
W średniej misce, beat twarogu i brązowego cukru z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać śmietanę do ubijania; ubijać do sztywności. Wymieszać 2 łyżki orzechów pekan. Rozwiń ciasto i usuń ręcznik.
Rozłóż dwie trzecie masy twarogu na cieście; zwiń.
Rozłóż pozostałą mieszankę twarogu na zewnątrz ciasta.
Posypać pozostałymi 2 łyżkami orzechów pekan. Przechowywać w lodówce.