Spiced Piñon Kruche

Spiced Piñon Kruche
Spiced Piñon kruche wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 154 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Spiced Rum-Nut Kruche, Piñon Hotcakes, oraz SOS Piñon Hot Fudge.

Instrukcje

1
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia i dobrze posmarować papierem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2
Na małej patelni na małym ogniu, tosty orzechy, aż staną się jasnobrązowe, 7 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Na patelni nieprzywierającej na średnim ogniu połącz cukier, chili w proszku, goździki i sól. Gotować, stale mieszając, aż mieszanina będzie gładka i ciemnobrązowa. Jeśli mieszanina zbyt szybko ciemnieje, usuń z ognia, dobrze wymieszaj, a następnie wróć do ciepła. Kiedy cukier jest całkowicie stopiony, wymieszaj orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Szybko wlać mieszaninę na pergamin i rozprowadzić 1/8 do 1/4 cala. gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
5
Odstawić do ostygnięcia, a następnie rozbić na kawałki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn