Spiced Piñon Kruche
Spiced Piñon kruche wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 154 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Spiced Rum-Nut Kruche, Piñon Hotcakes, oraz SOS Piñon Hot Fudge.
Instrukcje
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia i dobrze posmarować papierem.
Na małej patelni na małym ogniu, tosty orzechy, aż staną się jasnobrązowe, 7 do 10 minut.
Na patelni nieprzywierającej na średnim ogniu połącz cukier, chili w proszku, goździki i sól. Gotować, stale mieszając, aż mieszanina będzie gładka i ciemnobrązowa. Jeśli mieszanina zbyt szybko ciemnieje, usuń z ognia, dobrze wymieszaj, a następnie wróć do ciepła. Kiedy cukier jest całkowicie stopiony, wymieszaj orzechy.
Szybko wlać mieszaninę na pergamin i rozprowadzić 1/8 do 1/4 cala. gruby.
Odstawić do ostygnięcia, a następnie rozbić na kawałki.