Spiced Indian potato wraps

Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepisy do swojej kolekcji, przyprawione indyjskie okłady ziemniaczane może być przepis należy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. Ten przepis służy 3. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka nasion kminku, cebuli, garam masala i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dobrze sprawdza się jako Indyjska przystawka. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 74 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Indyjskie Owijki Z Jagnięciną, Indyjskie Okłady Z Ciecierzycy, oraz Indyjskie Zawijasy Z Kurczaka + Curry Mayo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Wrzucić słodkie ziemniaki z chili, 1 łyżeczka oleju, nasiona kminku, garam masala i dużo przypraw na tacy do pieczenia. Piecz przez 25-35 minut, obracając kliny w połowie, aż będą miękkie i złociste.
W międzyczasie podsmaż cebulę w pozostałym oleju przez kilka minut, aż częściowo zmięknie, wymieszaj sok z limonki i cukier z odrobiną przypraw, a następnie wyłącz ogień.
Ciepłe chapatis zgodnie z instrukcjami opakowania, a następnie złożyć, dodając kilka klinów słodkich ziemniaków do każdego, a następnie rozsypać cebulę, łyżkę jogurtu i małą garść liści kolendry.