Spiced Hard Cider Punch

Spiced Hard Cider Punch
Spiced hard cider Punch to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako napój i odbywa się w ok. 2 godziny i 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, aromatyczne jabłko, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 10%. Spróbuj Twardy Cydr Przyprawiony Śliwką, Przyprawiony Poncz Z Cydru, oraz Przyprawiony Poncz Z Cydru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść gorącą wodę w małym rondlu ze stali nierdzewnej i dodaj cukier, imbir, goździki, cynamon i gałkę muszkatołową na patelnię. Doprowadzić do wrzenia, umieścić pokrywkę na rondlu i zmniejszyć do gotować. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż smaki się żenią, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjąć z ognia, przecedzić przez sito o drobnych oczkach do niereaktywnej miski i pozostawić do ostygnięcia. Gdy ostygnie, dodać cydr, applejack i brandy do miski. Wymieszać dobrze wymieszać i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny i do 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
ApplejackApplejack
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Podawać w małej misce ponczu z formy lodu, w razie potrzeby, i udekorować każdą szklankę plasterkiem jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
PunchPunch
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Umieść gorącą wodę w małym rondlu ze stali nierdzewnej i dodaj cukier, imbir, goździki, cynamon i gałkę muszkatołową na patelnię. Doprowadzić do wrzenia, umieścić pokrywkę na rondlu i zmniejszyć do gotować. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż smaki się żenią, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wyjąć z ognia, przecedzić przez sito o drobnych oczkach do niereaktywnej miski i pozostawić do ostygnięcia. Gdy ostygnie, dodać cydr, applejack i brandy do miski. Wymieszać dobrze wymieszać i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny i do 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
ApplejackApplejack
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Podawać w małej misce ponczu z formy lodu, w razie potrzeby, i udekorować każdą szklankę plasterkiem jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
PunchPunch
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn