Spice-Crusted Tuńczyk z tajską sałatką z groszku śnieżnego

Przepis Spice-Crusted Tuńczyk z sałatką z tajskiego groszku śnieżnego może zaspokoić Azjatyckie pragnienie w okolicy 35 minut. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 352 kalorie, 42g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 8,23 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Mieszanka groszku śnieżnego, popękane nasiona kolendry, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Przyprawowy Tunan Tsunami na sałatce ogórkowej z wasabi Vinai, Steki z tuńczyka z przyprawami z kolendrą i bazylią, oraz Chili Crusted Ahi Sałatka z tuńczykiem i awokado z sosem Kolendrowo-czosnkowym (GF!) ... i Fave Five Friday: zdrowy tuńczyk.
Instrukcje
Steki z tuńczyka posmarować olejem i doprawić solą.
Wymieszać nasiona kolendry z pieprzu i naciśnij je na obu stronach steki z tuńczyka.
W małej misce, połączyć olej roślinny z sokiem z limonki, trawa cytrynowa, sos rybny, kolendra i chile.
W średnim rondlu, parujemy groszek śnieżny na 1/2 cala wrzącej wody, przykryte, aż jasnozielony i chrupiący-przetargu, o 2 protokół.
Odcedzić groszek śnieżny, odświeżyć pod zimną wodą i osuszyć.
Grilluj steki z tuńczyka na gorącym ogniu, obracając się raz, aż lekko zwęglone Na zewnątrz i rzadkie w centrum, o 2 minuty na stronę.
Przełożyć na deskę do krojenia.
Steki z tuńczyka pokroić w grube plastry i ułożyć na 4 talerzach. Wrzucić groszek śnieżny z 2 łyżkami sosu i łyżką obok tuńczyka. Podaj dodatkowy dressing przy stole, aby mżnąć na rybie.