Speedy Enchilada Bake

Speedy Enchilada Bake
Speedy Enchilada Bake to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. 88 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, Stary SOS el enchilada, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Speedy Layered Chicken Enchilada Pie, Speedy Ravioli Bake, oraz One Pan Enchilada Bake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W średniej misce wymieszaj pomidory, kukurydzę i sos enchilada.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W naczyniu do pieczenia, warstwa połowę sosu taco z mielonej wołowiny, 1 1/2 szklanki frytek, 1/2 szklanki sera i pół mieszanki kukurydzy. Top z pozostałym sosem taco z mieloną wołowiną, 1 1/2 szklanki chipsów, 1/2 szklanki sera i pozostałej mieszanki kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
SOS TacoSOS Taco
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Posypać pozostałym 1 szklanką sera i cebulą. Ułóż pozostałe 1 filiżanki żetony pionowo wokół krawędzi naczynia, nakładając się w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
4
Piec odkryte 35 do 40 minut lub do bąbelków i dokładnie ogrzane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn