Speedy Enchilada Bake

Speedy Enchilada Bake
Speedy Enchilada Bake to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. 88 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, Stary SOS el enchilada, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Speedy Layered Chicken Enchilada Pie, Speedy Ravioli Bake, oraz One Pan Enchilada Bake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W średniej misce wymieszaj pomidory, kukurydzę i sos enchilada.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W naczyniu do pieczenia, warstwa połowę sosu taco z mielonej wołowiny, 1 1/2 szklanki frytek, 1/2 szklanki sera i pół mieszanki kukurydzy. Top z pozostałym sosem taco z mieloną wołowiną, 1 1/2 szklanki chipsów, 1/2 szklanki sera i pozostałej mieszanki kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
SOS TacoSOS Taco
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Posypać pozostałym 1 szklanką sera i cebulą. Ułóż pozostałe 1 filiżanki żetony pionowo wokół krawędzi naczynia, nakładając się w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
4
Piec odkryte 35 do 40 minut lub do bąbelków i dokładnie ogrzane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn