Speedy Chicken Enchiladas
Speedy Chicken Enchiladas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.36 za porcję. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz campbell 's® condensed Cheddar Cheese soup, campbell' s® condensed cream of chicken soup, tortille z mąki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Speedy Chicken Potpie, Speedy Chicken A ' la King, oraz Szybki Kurczak Śródziemnomorski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować kurczaka w patelni nonstick aż rumiane i gotowe, często mieszając.
Dodać rosół i 1/2 szklanki salsy.
Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki kurczaka w dół środka każdej tortilli.
Zwiń tortillę wokół napełniania i umieść szew w dół w 2-ćwiartkowym naczyniu do pieczenia w kuchence mikrofalowej.
Zupę serową wymieszać z pozostałą salsą i polać enchiladas. Kryć się.
Kuchenka mikrofalowa na wysokiej 5 minut lub do gorąca.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.