Specjalny Gulasz Wołowy Po Irlandzku

Specjalny irlandzki gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 290 kalorii, 27g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do dzień św. Patryka. Mieszanka cebuli, czosnku, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów europejskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Spróbuj Specjalny Gulasz Wołowy Po Irlandzku, Gulasz Wołowy Po Irlandzku, oraz Gulasz Wołowy Po Irlandzku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku lub dużym garnku na średnim ogniu. Kostki wołowe posmarować mąką, wytrząsając nadmiar. Smażyć kostki wołowiny, aż rumiane ze wszystkich stron.
Dodać cebulę, grzyby, i czosnek do garnka, i gotować ciągle mieszając, aż cebula będzie miękka, o 3 protokół.
Wołowinę wrzucić do garnka i wymieszać z koncentratem pomidorowym, bulionem wołowym i piwem.
Dodaj ziemniaki i marchew, przykryj i duś na małym ogniu przez około 1 godzinę.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i zimną wodę. Wymieszać z gulaszem i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje.
Posypać natką pietruszki i podawać.