Specjalna Fasola Szparagowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj specjalną fasolkę szparagową. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 120 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 79 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, Bazyl, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Specjalna Fasola Szparagowa, fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz Boczek smażony z zielonych pomidorów w specjalnym sosie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz fasolę i 4 szklanki wody w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 6 do 8 minut lub aż ostry-przetargu. Zanurz fasolę w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić. Chill fasoli do 8 godzin, w razie potrzeby.
Podsmażyć grzyby i następne 7 składników w gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 5 do 7 minut.
Dodać fasolę, mieszając aż do całkowitego ogrzania; posypać parmezanem.