Spaghettini z włoskim zielonym sosem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Spaghettini z włoskim zielonym sosem. Ten przepis służy 2 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, spaghettini, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spaghettini w sosie różowym, Spaghettini z krabem i pikantnym sosem cytrynowym, oraz Salsa Verde (Włoski Zielony Sos) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w małej misce, dobrze mieszając. Odstawić.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Makaron umieścić w misce.
Dodać mieszaninę pietruszki i delikatnie wrzucić.