Spaghettini z sosem rybim

Spaghettini z sosem rybim
Spaghettini z sosem z ikry rybnej może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka wodorostów nori, szczypiorek do dekoracji, sos sojowy do przyprawiania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Sos Rybny Dressing, Smażona ryba w sosie azjatyckim, oraz Ryba z sezamem w sosie Campari.

Instrukcje

1
Spaghettini zagotować na patelni z osoloną wodą, aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiniSpaghettini
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Masło zmiękczyć i ubić do kremowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Usunąć cienką membranę z mentaiko i wymieszać ikrę z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Drobno rozdrobnić wysuszone wodorosty (nori) i liście shisho.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wodorosty MorskieWodorosty Morskie
NoriNori
5
Po ugotowaniu spaghettini dobrze odcedzić. Natychmiast wymieszać z mentaiko i lepiej i doprawić pudrem kombu cha i sosem sojowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiniSpaghettini
Sos SojowySos Sojowy
KombuKombu
6
Wyłożyć na talerz, posypać wysuszonymi wodorostami i liśćmi shisho i udekorować zieloną cebulą lub szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Wodorosty MorskieWodorosty Morskie
SzczypiorekSzczypiorek
1
Mentaiko jest dość trudne do zastąpienia. Jego wyjątkowy smak pochodzi z procesu solenia i chili. Proszek Kombu cha może być również trudny do zastąpienia, ale można zrobić coś podobnego z odrobiną mocnego wywaru rybnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado RybStado Ryb
Papryka ChiliPapryka Chili
KombuKombu

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Magazyn