Spaghettini z boczkiem, pieczarkami i ziołami

Spaghettini z boczkiem, pieczarkami i ziołami
Spaghettini z boczkiem, grzybami i ziołami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 655 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka pietruszki, estragon, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Świeża fasolka szparagowa z boczkiem, pieczarkami i ziołami, Najlepsza turecka Tetrazzini z grzybami, boczkiem, czosnkiem i ziołami, oraz Spaghettini Z Grzybami, Szparagami I Estragonem.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Tymczasem, gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie brązowieć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać cebulę, czosnek, płatki czerwonej papryki i 1 łyżeczka soli i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodać koncentrat pomidorowy i gotować, mieszając, aż mieszanina będzie ceglastoczerwona, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Dodać grzyby i gotować, aż tylko miękkie, o 3 protokół. Gdy woda się zagotuje, dodać makaron i gotować, aż al dente, o 6 protokół. W międzyczasie dodaj 1 szklankę wody do gotowania na patelni z sosem; wymieszać i doprowadzić do niskiego duszenia na średnim ogniu. Rezerwy 1/4 szklanki wody do gotowania, następnie odsączyć makaron i dodać do patelni wraz z masłem i ziołami. Gotować, podrzucając, aż makaron wchłonie trochę sosu, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
W razie potrzeby dodaj zarezerwowaną wodę do gotowania, aby poluzować. Dzielimy na miski i topujemy serem. Zdjęcia Andrew Purcell
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn