Spaghetti ze świeżymi pomidorami
Spaghetti ze świeżymi pomidorami może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten wegetariański przepis na lakto ovo przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 1,23 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 19 g białka, 13 g tłuszczu i łącznie 386 kalorii. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Udaj się do sklepu i kup sól, bazylię, grubo mielony pieprz i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał dobry wynik łyżeczkowy wynoszący 67%. Podobne przepisy to Farro Spaghetti ze świeżymi pomidorami i migdałami marconan, Spaghetti z zielonymi pomidorami Spaghetti con Pomodori Verdi oraz Makaron z pesto, świeżymi pomidorami, suszonymi pomidorami, kurczakiem i serem mozzarella.
Instrukcje
Ugotuj spaghetti zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie w dużej misce wymieszaj pomidory, ser, bazylię, oliwki, ocet, sól i pieprz.
Odcedź spaghetti; dodać do masy pomidorowej i wymieszać.
Na małej patelni z powłoką nieprzywierającą, na średnim ogniu, podsmaż czosnek na oleju, aż będzie miękki.
Zalać mieszanką spaghetti; wrzucić do płaszcza.