Spaghetti ze słodkimi 100 pomidorami, szczypiorkiem czosnkowym i bazylią cytrynową
Instrukcje
1
2 W 12-do 14-calowej patelni sauté, rozgrzać oliwę na dużym ogniu, aż prawie do palenia. Obniżyć ogień do średniej wysokości i dodać ząbki czosnku. Gotować przez 2 minuty, lub aż zmięknie i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Dodaj pomidory, szczypiorek, i bazylia i gotować na dużym ogniu, aż pomidory są po prostu zaczynają pękać. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
3 W międzyczasie gotuj spaghetti we wrzącej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aż będzie miękkie jeszcze al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Odcedzić makaron i dodać go do patelni z pomidorami. Wrzucić na wysoki ogień przez 1 minutę, następnie podzielić równomiernie na cztery rozgrzane miseczki makaronu i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji