Spaghetti ze szparagami i cytryną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 505 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką szparagi, spaghetti, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Spaghetti ze szparagami, grzybami Shiitake, cytryną i szczypiorkiem, Czyste Jedzenie Krewetek I Szparagów Spaghetti Squash Spaghetti, oraz Spaghetti Szparagowe.
Instrukcje
1
Makaron ugotować w osolonej wodzie zgodnie ze wskazówkami podanymi na opakowaniu; 1/2 szklanki wody z makaronem. Podczas gdy makaron gotuje, zetrzyj skórkę z cytryny i wyciśnij 2 łyżki soku do małego naczynia. Szparagi pokroić; obierać na wstążki obieraczką do warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Szparagi
Warzywa
Sok
Cytryna
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Obieraczka
2
Powrót makaron do garnka; wymieszać ze szparagami, skórką z cytryny i sokiem, 1/4 szklanki sera, oleju, 1/4 łyżeczki każda sól i świeżo zmielony pieprz, i tyle wody makaronu, aby cienki SOS. Podzielić na 4 miseczki; na wierzchu po 1 łyżce parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny Mielony
Woda
Skórka Cytrynowa
Szparagi
Parmezan
Ser
Sok
Makarony
SOS
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego