Spaghetti ze smażoną cukinią: Spaghetti con Zucchinne Fritte

Spaghetti ze smażoną cukinią: Spaghetti con Zucchinne Fritte jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 531 kalorii. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz płatki chili, ser ricotta, cukinia, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażone Spaghetti Z Cukinią, Bezglutenowe Cukinia Spaghetti Jajka Sadzone, oraz Bezmięsny poniedziałek: spaghetti z cukinii i jajka sadzone Sriracha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyć i osuszyć cukinię i przyciąć końce. Cukinię pokroić na cienkie dyski o grubości około 1/4 cala. Odstawić plasterki cukinii na bok. W dużym rondlu rozgrzać oliwę z oliwek, dodać warstwę cukinii i gotować lub "kłusować" jak chipsy.
Usuń cukinię i odcedzić. Powtórzyć z pozostałą cukinią.
Dodać czosnek i szalotki do rondla i gotować, aż będą miękkie i złoty kolor.
Dodać ocet z czerwonego wina i niech gotować, aż ocet odparuje, o 2 protokół. Wrzucić do miski z cukinią.
Napełnij rondel z grubym dnem wodą 6 quarts i doprowadzić do wrzenia.
Dodać 2 łyżki soli, mieszając do rozpuszczenia. Gotować spaghetti zgodnie ze wskazówkami pakietu, do miękkości, ale nadal al dente.
Odcedzić makaron. Makaron wrzucić z cukinią, dodać sól i pieprz, do smaku.
Dodaj ricottę i Pecorino.
Podawać natychmiast udekorowane czerwonymi płatkami chili i posiekaną natką pietruszki.