Spaghetti ze słodkimi 100 pomidorami, szczypiorkiem czosnkowym i bazylią cytrynową
Instrukcje
1
2 W 12-do 14-calowej patelni sauté, rozgrzać oliwę na dużym ogniu, aż prawie do palenia. Obniżyć ogień do średniej wysokości i dodać ząbki czosnku. Gotować przez 2 minuty, lub aż zmięknie i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)
2
Dodaj pomidory, szczypiorek, i bazylia i gotować na dużym ogniu, aż pomidory są po prostu zaczynają pękać. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
3
3 W międzyczasie gotuj spaghetti we wrzącej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aż będzie miękkie jeszcze al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Odcedzić makaron i dodać go do patelni z pomidorami. Wrzucić na wysoki ogień przez 1 minutę, następnie podzielić równomiernie na cztery rozgrzane miseczki makaronu i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji