Spaghetti z zielenią zwiędłą i Pesto z natki Orzechowo-Pietruszkowej

Spaghetti z zielenią zwiędłą i Pesto z natki Orzechowo-Pietruszkowej
Spaghetti z zielenią zwiędłą i Pesto Orzechowo-Pietruszkowe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 19g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, skórkę z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sekretny składnik (pietruszka): Spaghetti z Pietruszkowym Pesto, Zwiędłe gorzkie warzywa z chrupiącym orzechowym kozim serem, oraz Pesto Z Pietruszki Orzechowej.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu. Ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; zarezerwuj 1/4 szklanki wody do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać chard po 5 minutach gotowania i odcedzić; powrót makaron i zieleninę do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Podczas gotowania makaronu, połączyć natkę pietruszki, szpinak, orzechy włoskie, czosnek, 2 łyżki oleju, Skórka z cytryny, 1 łyżka wody, i 1/4 łyżeczki każda sól i pieprz w robocie kuchennym; impuls do chunky.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzpinakSzpinak
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
CzosnekCzosnek
MakaronyMakarony
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
W dużej patelni nonstick rozgrzać pozostałe 2 łyżeczki oliwy z oliwek na średnim ogniu. Praca w partiach, rozbić jajka na patelni. Gotować, aż białka będą całkowicie jędrne, ale żółtka nadal będą miękkie (około 2 minut). Jajka przyprawiamy pozostałą po 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wrzucić zarezerwowaną mieszaninę makaronu z pesto i tyle zarezerwowanej wody do gotowania, aby cienki SOS. Makaron podzielić na 6 płytkich miseczek i ułożyć jajko sadzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
SOSSOS
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn