Spaghetti z wołowiną, wędzonymi migdałami i bazylią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Spaghetti z wołowiną, wędzonymi migdałami i bazylią. Jedna porcja zawiera 679 kalorii, 35g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.67 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, koszerną sól i pieprz, makaron spaghetti i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 83%. Spróbuj Spaghetti z bazylią cytrynową z migdałami, Brokuły z wędzonymi migdałami, oraz Migdały Wędzone Domowej Roboty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w górnej 1/3 piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Steki ułożyć na blasze i doprawić solą i pieprzem.
Posypać Herbes de Provence po obu stronach steków i skropić oliwą z oliwek. Piecz przez 10 do 12 minut dla średnio dobrze.
Niech steki odpocząć przez 10 minut.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 protokół.
Odcedzić i rezerwy około 1 szklanka wody makaronu.
W robocie kuchennym, połączyć pomidory, bazylia, czosnek, sok z cytryny, skórka z cytryny, i 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Proces, aż mieszanina jest grubo posiekany.
W dużej misce umieścić ugotowany makaron, mieszankę pomidorową i wędzone migdały. Dobrze wymieszać i rozrzedzić sos z odrobiną wody z makaronu, w razie potrzeby. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dekoruj parmezanem i posiekaną bazylią. Pokroić steki w plastry o grubości 1/4 cala i podawać razem z makaronem.