Spaghetti z wiosennym Pesto

Spaghetti z wiosennym Pesto
Spaghetti z wiosennym Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 314 kalorii. Ten przepis służy 7 i kosztuje $1.42 za porcję. Jeśli masz połówki orzechów pekan, rukolę, ser ricotta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Wiosna. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Spaghetti Z Wiosennymi Warzywami, Pesto I Pecorino, Spaghetti Z Warzywami Wiosennymi, oraz Wiosenne Pesto.

Instrukcje

1
Umieścić pierwsze 11 składników w robocie kuchennym i przetworzyć mieszaninę, aż będzie gładka. Z włączonym procesorem powoli wlewaj olej przez rynnę spożywczą i przetwarzaj, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Połączyć z makaronem i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia63
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn