Spaghetti z sosem z zielonych oliwek: Spaghetti Sugo di Olive Verdi

Spaghetti z sosem z zielonych oliwek: Spaghetti Sugo di Olive Verdi
Spaghetti z sosem z zielonych oliwek: Spaghetti Sugo di Olive Verdi może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 494 kalorie, 12g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka bułki tartej, sól i pieprz, oliwki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Spaghetti Z Sosem Z Zielonych Oliwek, Spaghetti z zielonymi pomidorami Spaghetti con Pomodori Verdi, oraz Spaghetti Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghetti Z Czosnkiem, Oliwą Z Oliwek I Papryką Chili).

Instrukcje

1
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia na dużym ogniu i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
W małym rondlu podgrzej 3 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu i dodaj bułkę tartą. Wrzucić na kilka minut, aż złoty kolor będzie brązowy, a następnie usunąć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
3
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać 3 łyżki oleju na średnim ogniu i dodać czosnek. Gotować 3 protokół, aż zbrązowieje, a następnie dodać anchois i płatki czerwonej papryki. Gotować przez 3 minuty, a następnie wyjąć i wyrzucić czosnek. Wymieszaj oliwki i gotuj 3 minuty, aż smaki zostaną połączone. Doprawić solą i pieprzem, następnie zdjąć z ognia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Spaghetti gotować we wrzącej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, około 10 do 12 minut, do miękkości jeszcze al dente. W ciągu ostatnich 2 minut gotowania makaronu, powrót SOS oliwkowy do ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
5
Odcedzić makaron i dodać do ostrego sosu. Wrzucić na dużym ogniu 1 minutę, posypać bułką tartą, i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn