Spaghetti z sosem Sardynkowo-koprowym i sałatką szpinakową

Spaghetti z sosem Sardynkowo-koprowym i sałatką szpinakową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Spaghetti z sosem Sardynkowo-koprowym i sałatką szpinakową. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 844 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, koper włoski, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Spaghetti Z Koprem Włoskim I Sardynką, Spaghetti à la sauce tomate et sardine écrasée Recette, oraz Sałatka z sardynek i ziemniaków z sosem Romesco dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia83
Magazyn