Spaghetti z sosem mięsnym

Spaghetti z sosem mięsnym
Spaghetti z sosem mięsnym to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, spaghetti, bulion wołowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest dobre. Spróbuj Spaghetti z sosem mięsnym, Sos do spaghetti ' N ' Meat, oraz Sos Do Spaghetti Z Dwoma Mięsami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać wołowinę i gotować, mieszając i rozbijając go, aż zacznie brązowieć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Odcedzić wszystko oprócz 1 łyżki. tłuszczu, jeśli to konieczne.
4
Dodaj grzyby, cebulę i czosnek; smażyć przez 5 minut. Wymieszaj przecier pomidorowy, bulion, włoską przyprawę, liść laurowy i 1/2 łyżeczki. każda sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do najniższego ustawienia i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia i gotować spaghetti aż al dente, o 10 minut lub jako etykieta opakowania zaleca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Z sosu wyjąć liść laurowy i w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
7
Spaghetti polać sosem, wrzucić i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn