Spaghetti z sosem mięsnym
Spaghetti z sosem mięsnym to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, spaghetti, bulion wołowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest dobre. Spróbuj Spaghetti z sosem mięsnym, Sos do spaghetti ' N ' Meat, oraz Sos Do Spaghetti Z Dwoma Mięsami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać wołowinę i gotować, mieszając i rozbijając go, aż zacznie brązowieć, o 5 protokół.
Odcedzić wszystko oprócz 1 łyżki. tłuszczu, jeśli to konieczne.
Dodaj grzyby, cebulę i czosnek; smażyć przez 5 minut. Wymieszaj przecier pomidorowy, bulion, włoską przyprawę, liść laurowy i 1/2 łyżeczki. każda sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do najniższego ustawienia i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut, często mieszając.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia i gotować spaghetti aż al dente, o 10 minut lub jako etykieta opakowania zaleca.
Z sosu wyjąć liść laurowy i w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Spaghetti polać sosem, wrzucić i podawać.