Spaghetti z sosem mięsnym

Spaghetti z sosem mięsnym
Spaghetti z sosem mięsnym to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, spaghetti, bulion wołowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest dobre. Spróbuj Spaghetti z sosem mięsnym, Sos do spaghetti ' N ' Meat, oraz Sos Do Spaghetti Z Dwoma Mięsami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać wołowinę i gotować, mieszając i rozbijając go, aż zacznie brązowieć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Odcedzić wszystko oprócz 1 łyżki. tłuszczu, jeśli to konieczne.
4
Dodaj grzyby, cebulę i czosnek; smażyć przez 5 minut. Wymieszaj przecier pomidorowy, bulion, włoską przyprawę, liść laurowy i 1/2 łyżeczki. każda sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do najniższego ustawienia i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia i gotować spaghetti aż al dente, o 10 minut lub jako etykieta opakowania zaleca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Z sosu wyjąć liść laurowy i w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Spaghetti polać sosem, wrzucić i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn