Spaghetti z sosem bolońskim
Potrzebujesz lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Spaghetti z sosem bolońskim może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 1,18 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga przypraw, selera, ciężkiej śmietany do ubijania i sosu do spaghetti. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Spaghetti Z Sosem Bolońskim, Spaghetti Z Sosem Bolońskim, oraz Spaghetti Z Sosem Bolońskim.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę, marchewkę, seler, cebulę i czosnek na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe. Dodać sos do spaghetti i włoską przyprawę; doprowadzić do wrzenia. Dodaj śmietanę i pietruszkę. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10 minut.
W międzyczasie ugotuj spaghetti zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Dodaj do sosu i wrzuć. Gotuj przez 1-2 minuty lub do podgrzania.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Nature ' s Revenge Pet nat rosé z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Nature ' s Revenge Pet Nat Rose]()
Nature ' s Revenge Pet Nat Rose
Nuty malin i dzikich jagód z nutą grejpfruta. Po kilku minutach wino wyświetli aromaty Klementynki i białej brzoskwini. Wino naprawdę żyje. Wino jest jedwabiste i wytrawne (nie ma cukru resztkowego), ale owocowość w podniebieniu sprawia, że myślisz inaczej-kwasowość jest umiarkowana, a finał przechodzi na nuty dżemu figowego z odrobiną soli (jak morska bryza).