Spaghetti z Pulpetami z indyka-Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Spaghetti z klopsikami z indyka-Pesto. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 722 kalorie. Ten bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 3,56 zł za porcję. Mieszanka bułki tartej z chleba, spaghetti, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pesto & Cranberry Pulpety z indyka z sosem jogurtowym Pesto, Spaghetti z klopsikami z indyka, oraz Klopsiki Spaghetti z indykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spread 1 Puchar sos do makaronu na dnie ciężkiej patelni średniej.
Wymieszać indyka, bułkę tartą, pesto, białko jaja i sól w średniej misce. Za pomocą zwilżonych rąk uformuj mieszaninę na 8 klopsików.
Klopsiki układamy w jednej warstwie w sosie. Łyżka pozostałego sosu nad. Przynieś na wolnym ogniu. Przykryć; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż klopsiki są gotowane przez, mieszając od czasu do czasu, o 20 protokół.
W międzyczasie gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia.
Odcedzić makaron; podzielić na miseczki. Top z klopsikami i sosem.