Spaghetti z Pistacją Pistou
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Spaghetti z pistacjowym Pistou. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 855 kalorii, 26g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bazylii, spaghetti, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuski W Mgnieniu Oka: Spaghetti Z Pistacjowym Pistou, Fasola Fava, Lekka zupa jarzynowa z pistacjowym Pistou, oraz Schłodzona pomidorowa zupa brzoskwiniowa z pistacjową bazylią Pistou dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą.
W średniej misce, ubij razem masło pistacjowe, czosnek (jeśli jest używany), sól, pieprz, bazylia, oliwa z oliwek i masło, aż będzie gładka i całkowicie włączona.
Gdy makaron jest al dente, rezerwy 2 szklanki płynu do gotowania, i odsączyć makaron.
Dodaj 1 szklankę wody z makaronu i mieszaninę pistacji do pustego garnka do makaronu, na małym ogniu.
Do mieszaniny pistacjowej ubijamy wodę do gotowania makaronu, a gdy jest gładki, delikatnie wrzucamy makaron z sosem za pomocą szczypiec.
Dodać dodatkową wodę z makaronu, jeśli sos jest zbyt ciasny.
Wlej makaron do dużej miski i użyj obieraczki do warzyw, aby zeskrobać paski parmezanu na wierzch.
Udekoruj pełnymi liśćmi bazylii i podawaj od razu, szczególnie obok pieczonej wieprzowiny.