Spaghetti z Pinot Grigio i owocami morza
Spaghetti z Pinot Grigio i owocami morza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 553 kalorie. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz makaron spaghetti, Pinot grigio, małże i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Pinot Grigio Gotowane Gruszki, Rum Runner z Pinot Grigio Splash, oraz Pinot Grigio Kurczak z miodowo-cytrusową glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 protokół.
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni ciężkiej na średnim ogniu.
Dodać szalotki i czosnek i gotować przez 3 protokół, do miękkości, ale nie brązowy.
Dodaj suszone pomidory i gotuj przez kolejną minutę.
Dodaj wino, krewetki, i małże. Doprowadzić płyn do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, pokryte, aż krewetki są różowe i małże otworzyły, o 7 protokół.
Dodaj spaghetti do mieszanki owoców morza.
Dodać sól i pieprz i wymieszać do połączenia.
Dodać rukolę. Delikatnie wymieszać i ułożyć na półmisku.