Spaghetti Z Pikantnym Sosem Z Tuńczyka Marinara

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj spaghetti z pikantnym sosem z tuńczyka Marinara. Jedna porcja zawiera 494 kalorie, 22g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka wina, tuńczyka, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Spaghetti Z Pikantnym Sosem Marinara, Spiralizowane ciasto ziemniaczane spaghetti z pikantnym sosem Marinara, oraz Pikantne pieczone pomidory Marinara z kabaczkiem Spaghetti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. W międzyczasie przecier pomidory w blenderze lub robocie kuchennym; odstawić.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i pieprz czerwony płatki i gotować, mieszając, aż czosnek jest tylko złoty, o 2 protokół. Zwiększyć ogień do średniej wysokości, dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 1 minutę.
Dodać puree pomidory i 3/4 łyżeczki soli i dusić, mieszając, aż sos lekko zgęstnieje, o 6 Więcej minut.
Dodać makaron do wrzącej wody i gotować zgodnie z zaleceniami etykiety; odcedzić. Powrót patelni na średnim ogniu, dodać makaron i tuńczyka i gotować, podrzucając, 1 minuta. Doprawić solą i pieprzem.
Zdjąć z ognia i wymieszać z bazylią.
W porcji: kalorie:487; tłuszcz całkowity:11 gramów; tłuszcz nasycony: 2 gramy; białko: 22 gramy; węglowodany całkowite: 71 gramów; cukier: 0 gramów; błonnik: 5 gramów; Cholesterol: 22 miligramy; sód: 519 miligramów
Zdjęcia Antonis Achilleos