Spaghetti z Pesto z Trapani: Spaghetti al Pesto Trapanesi
Need a wegańskie danie główne? Spaghetti z Pesto z Trapani: Spaghetti al Pesto Trapanesi może być spektakularny przepis spróbować. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 596 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka spaghetti, sól i pieprz, oliwa z oliwek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Angel Hair makaron z Pesto w stylu Trapani, Pesto Spaghetti, oraz Pesto z grochu i spaghetti z krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym połączyć 2 łyżki oliwy z oliwek, czosnek 1/2 bazylii, migdały i pomidory. Pulse i posiekać aż prawie mieszane. Powstałe pesto będzie trochę grube i nie za mokre.
Umieścić pesto w misce i wymieszać, dodając kolejną łyżkę oliwy z oliwek i startego pecorino. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić sos na bok, aby smaki się stopiły.
W międzyczasie doprowadzić 6 ćwiartek wody do toczącego się wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Dodaj spaghetti i gotować zgodnie z kierunkiem opakowania, aż gotowane, ale nadal al dente.
Dodać makaron do miski i wrzucić do połączenia.