Spaghetti z kalafiorem, zielonymi oliwkami i migdałami

Spaghetti z kalafiorem, zielonymi oliwkami i migdałami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 896 kalorii. Jeśli masz pod ręką wodę, migdały, suszone w solance oliwki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Kurczak Z Migdałami I Zielonymi Oliwkami, Tilapia z prażonymi migdałami i zielonymi oliwkami, oraz Sałatka z rukoli z migdałami, zielonymi oliwkami i mandarynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oliwki i pietruszkę pulsować w maszynce, aż grubo posiekane.
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie gotować kalafior z solą, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor brązowy, o 8 protokół.
Dodać czosnek i płatki czerwonej papryki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kalafior będzie miękki i czosnek jest złoty, 3 do 5 minut.
Wymieszać z wodą i gotować 1 minutę.
Dodać mieszaninę oliwek i gotować, mieszając, aż do ogrzania przez, O 2 protokół.
Tymczasem makaron gotować w garnku 6-do 8-quart wrzącej osolonej wody, mieszając od czasu do czasu, aż al dente. Rezerwa 1 szklanka makaronu-gotowanie wody.
Odcedzić w durszlaku i wrócić do garnka.
Dodać mieszankę kalafiora i dobrze wrzucić, następnie dodać ser i ponownie wrzucić. Jeśli makaron jest suchy, zwilżyć niewielką ilością wody do gotowania.
Makaron posypać migdałami i podawać natychmiast, z dodatkiem sera na boku.