Spaghetti z anchois Carbonara
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Spaghetti z anchois Carbonara może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 491 kalorii, 16G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.26 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, płaskie anchois, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spaghetti Carbonara, Spaghetti Carbonara, oraz Spaghetti Carbonara dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z osoloną wrzącą wodą, gotować spaghetti aż al dente.
Odcedzić makaron, rezerwując 1/2 szklanki wody do gotowania.
W dużej, głębokiej patelni, rozgrzać olej z czosnkiem i anchois i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż anchois się rozpuściły, o 2 protokół.
Dodać czerwoną paprykę, skórkę, oregano i pietruszkę, następnie dodać makaron i wrzucić do herbu.
W małej misce ubijamy żółtka z zarezerwowaną wodą do gotowania i dodajemy do makaronu. Gotować na małym ogniu, podrzucając do makaronu jest pokryta w kremowym sosie, o 1 minutę. Doprawić solą i pieprzem i podawać.