Ogrodowe Spaghetti warzywne wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 406 kalorii, 16G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Spaghetti Warzywne Ogrodowe, Ogrodowa Sałatka Spaghetti, oraz Kremowe Spaghetti Ogrodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spaghetti ugotować i osuszyć zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Podczas gotowania spaghetti, rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Marchew, cebulę, cukinię i czosnek gotować w oleju, często mieszając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Cukinia
Marchew
Czosnek
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem sera; gotować do nagrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
4
Podawać mieszankę warzywną na spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji