Spaghetti Squash z syropem klonowym i szalotką
Spaghetti Squash z syropem klonowym i szalotka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.14 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz masło, szalotki, squash spaghetti, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczony Squash Z Gorgonzolanem I Syropem Klonowym, Syrop Klonowy Pieczone Acorn Squash, oraz Purée z dyni i marchwi z syropem klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.Przebij spaghetti squash kilka razy ostrym nożem.
Umieścić na blasze i piec przez 1 godzinę.
Pokrój squasha na pół. Wyjąć i wyrzucić nasiona i oślizgłą miąższ. Usuń resztę squasha widelcem.
Miejsce w Pucharze. Zostawić warm.In duża patelnia, roztopić masło. Gotować szalotki na średnim ogniu przez 2 minuty lub do miękkości. Zmniejszyć ogień i dodać syrop klonowy. Gotować przez minutę, a następnie zdjąć z ognia. Wymieszać z solą.
Wlać mieszaninę na squash.
Posypać gałką muszkatołową i delikatnie wymieszać. Rozgrzej się.