Spaghetti Squash z syropem klonowym i szalotką

Spaghetti Squash z syropem klonowym i szalotką
Spaghetti Squash z syropem klonowym i szalotka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.14 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz masło, szalotki, squash spaghetti, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczony Squash Z Gorgonzolanem I Syropem Klonowym, Syrop Klonowy Pieczone Acorn Squash, oraz Purée z dyni i marchwi z syropem klonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.Przebij spaghetti squash kilka razy ostrym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spaghetti SquashSpaghetti Squash
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieścić na blasze i piec przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Pokrój squasha na pół. Wyjąć i wyrzucić nasiona i oślizgłą miąższ. Usuń resztę squasha widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
Miejsce w Pucharze. Zostawić warm.In duża patelnia, roztopić masło. Gotować szalotki na średnim ogniu przez 2 minuty lub do miękkości. Zmniejszyć ogień i dodać syrop klonowy. Gotować przez minutę, a następnie zdjąć z ognia. Wymieszać z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wlać mieszaninę na squash.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
6
Posypać gałką muszkatołową i delikatnie wymieszać. Rozgrzej się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn