Spaghetti Squash z białą fasolą Provençale
Spaghetti Squash z białą fasolą Provençale to bezglutenowe i wegańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 21g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, squash spaghetti, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Spaghetti Squash ze szpinakiem, fetą i bazylią biała fasola, Pikantne Spaghetti Squash Z Czarną Fasolą, oraz Spaghetti z cukinią i białą fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyć squash; przeciąć na pół wzdłuż.
Usunąć i wyrzucić nasiona.
Umieść squash, Wyciąć Boki w dół, w 13 x 9-calowym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania.
Dodaj wodę do głębokości 1/2 cala.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub do miękkości po przekłuciu widelcem; lekko ostudzić. Za pomocą widelca zeskrobać nitki spaghetti na talerz; odstawić na bok i ogrzać.
Zalać rondel sprayem do gotowania; dodać olej.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj por; smażyć 3 minuty lub do miękkości.
Dodać fasolę i pomidory; gotować na średnim ogniu 5 protokół. Wmieszać oliwki i kolejne 3 składniki; gotować do całkowitego ogrzania. Łyżka mieszanki fasoli nad squashem.