Spaghetti Squash Tostadas
Przepis Spaghetti Squash Tostadas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 40 minut. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 351 kalorii, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz chili w proszku, koszerną sól i pieprz, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Spaghetti Squash Tostadas, Dyni i chorizo Tostadas, oraz Dyni i Czarnej Fasoli Tostadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Ubijać 2 łyżki oleju roślinnego, 2 łyżeczki chili w proszku, chipotle w proszku, 1 łyżeczka soli i kilka mielonych pieprzu w misce.
Dodać pomidory i czerwoną cebulę; wrzucić. Piec na blasze do pieczenia, mieszając raz, do miękkości, 25 protokół.
Tymczasem, umieścić squash cut-side się w kuchence mikrofalowej bezpiecznego naczynia; dodać 1/2 szklanki wody, przykryć folią i kuchenka mikrofalowa do miękkości, 10 do 15 minut.
Ostudzić; zeskrobać mięso do miski za pomocą widelca.
Dodać pieczone warzywa i wrzucić.
Podgrzać Pozostałe 1 łyżka oleju roślinnego i 1/2 łyżeczka chili w proszku na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać fasolę i zacieru widelcem. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; gotować, mieszając, aż zgęstnieje, o 5 protokół. (
Dodać odrobinę wody, jeśli fasola będzie zbyt gęsta.)
Rozgrzać 1/2 cala oleju roślinnego w oddzielnej patelni na średnim ogniu. Smażyć każdą tortillę, aż będzie chrupiąca, 2 minuty.
Rozłóż fasolę na tortillach; top z warzywami, śmietaną i kolendrą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.