Spaghetti Squash Tacos
Spaghetti Squash Tacos to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz jalapeno, olej roślinny, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czyste Jedzenie Krewetek I Szparagów Spaghetti Squash Spaghetti, Fiesta Spaghetti Tacos, oraz Zapiekane Spaghetti Tacos.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Umieść dwie połówki squasha z wyciętych boków skierowanych w dół do naczynia do pieczenia.
Piec squash w nagrzanym piekarniku do miękkości, 30 do 40 minut.
Usuń squash ze skórki widelcem na krótkie pasma i odstawić.
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu; gotować cebulę i pieprz jalapeno w gorącym oleju, aż cebula jest rumiane i miękkie, 7 do 10 protokół.
Dodaj squash i Taco przyprawy; gotować i mieszać mieszaninę przez 5 minut więcej. Doprawić solą. Wrzuć do muszli taco do serwowania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.