Spaghetti Squash I
Spaghetti Squash mogę być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz olej roślinny, cebulę, bazylię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wiele osób robiło ten przepis, a 9430 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Spróbuj Czyste Jedzenie Krewetek I Szparagów Spaghetti Squash Spaghetti, Spaghetti Squash, oraz Spaghetti Squash I dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
Na przygotowaną blachę do pieczenia ułożyć spaghetti z wyciętymi bokami i piec 30 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż ostry nóż będzie włożony z niewielkim oporem.
Wyjąć squash z piekarnika i odstawić do ostygnięcia na tyle, aby można było łatwo obsługiwać.
Tymczasem rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Cebulę ugotować i wymieszać na oleju do miękkości.
Dodać czosnek; gotować i mieszać, aż pachnące, 2 do 3 protokół. Wymieszaj pomidory i gotuj, aż pomidory zostaną rozgrzane.
Użyj dużej łyżki, aby zgarnąć ciągłą miąższ z kabaczka i umieść w średniej misce. Wrzucić z warzywami, ser feta, oliwki, i bazylia.