Sardyńskie Spaghetti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 439 kalorii, 17g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.1 za porcję. Jeśli masz nasiona kopru włoskiego, pietruszkę, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ugotuj książkę: Spaghetti z sardyńską Bottargą, Makaron Z Tuńczykiem Po Sardyńsku, oraz Paella W Stylu Sardyńskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać kiełbasę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy, o 7 protokół. Naciśnij na jedną stronę patelni i zwiększyć ciepło do wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodać pomidory, mieszając je rozbić trochę, i gotować, aż krawędzie brązowy i olej staje się czerwony, o 6 protokół. Wymieszać razem kiełbasę i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Dodaj czosnek, liście laurowe, nasiona kopru włoskiego i płatki czerwonej papryki na patelni, a następnie rozrzucić szafran na mieszaninie. Gotować, mieszając, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Bułka Tarta, Kilka Garści
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Szafran
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Dodać pietruszkę, 1 szklankę bazylii i 1 łyżeczkę soli. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Usunąć i wyrzucić liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
7
W międzyczasie ugotuj spaghetti w dużym garnku z osoloną wrzącą wodą, aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Odcedzić, rezerwując 1/2 szklanki wody makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
9
Dodaj spaghetti, płyn do gotowania i zarezerwowane sok pomidorowy do sosu kiełbasy i wrzucić, o 3 protokół. Top z pecorino i pozostałą 1/2 szklanki bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji