Spaghetti Pizza Piec
Spaghetti pizza piec może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 380 kalorii, 23G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bezmięsny sos spaghetti, mleko, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Spaghetti Bake, Spaghetti Szynka Piec, oraz Pieczenie Spaghetti Z Kurczakiem.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować wołowinę, cebula i czosnek na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy; odcedzić. wymieszać z solą i pieprzem; odstawić. Spaghetti ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; spłukać w zimnej wodzie i odcedzić.
W misce połącz jajka z mlekiem; wymieszaj spaghetti.
Przenieś do nasmarowanego 13-calowego. x 9-po. naczynie do pieczenia. Top z sosem spaghetti, mieszanką wołową, pepperoni, pieczarkami i oliwkami; posypać serem (danie będzie pełne).
Piec, Odkryte, w 350° przez 40-45 minut lub do bąbelków.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 48 dolarów.
![Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.