Spaghetti Pizza Lasagna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj spaghetti pizza Lasagnan. Na $1.2 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sera cheddar, sos do makaronu, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Podobne przepisy to Spaghetti Squash Lasagna, Lasagne Faszerowane Spaghetti Squash, oraz Faszerowana Lasagna Spaghetti Squash.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować wołowinę do brązowego; odcedzić.
Ubij mleko i jajka razem, aż dobrze się połączą; doprawić solą i pieprzem.
Umieść makaron w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Mieszankę mleczną równomiernie polać makaronem.
Polej sosem do makaronu. Rozprowadzić wołowinę równomiernie na sosie makaronowym i posypać oregano, czosnkiem w proszku, mieloną cebulą i plastrami pepperoni. Wierzch z rozdrobnionym serem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż gorące i bąbelkowe, 30 protokół.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.