Spaghetti pełnoziarniste z brokułami, ciecierzycą i czosnkiem

Spaghetti pełnoziarniste z brokułami, ciecierzycą i czosnkiem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja zawiera 472 kalorie, 18g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka płatków pieprzu, sól, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest niesamowite. Spróbuj Spaghetti Z Czosnkiem Cytrynowym Pełnoziarnistym, Pełnoziarniste Spaghetti ze złotym czosnkiem, pomidorami i szałwią, oraz Spaghetti z brokułami i czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować czosnek i pieprz czerwony płatki w oleju w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż czosnek jest złoty, o 1 minutę.
Dodać brokuły i sól i gotować, rozbijając zamrożone kawałki i mieszając od czasu do czasu, aż brokuły rozmrożone i chrupiące-przetargu, 5 do 7 protokół. Wymieszać z ciecierzycą i gotować do ogrzania.
Gotować makaron w garnku 6-do 8-quart wrzącej osolonej wody, aż al dente. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu, a następnie spuścić makaron w durszlaku.
Dodaj makaron i zastrzeżone wody do gotowania brokułów i ciecierzycy na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, podrzucając, aż dobrze połączone.
Podawać skropione oliwą z oliwek.