Spaghetti Marzetti

Spaghetti Marzetti
Spaghetti Marzetti wymaga około 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 620 kalorii, 27g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, spaghetti, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marzetti, Johnny Marzetti, oraz Johnny Marzetti IV.

Instrukcje

1
Gotować mieloną wołowinę i cebulę w garnku na średnim ogniu, mieszając, aż wołowina się kruszy i nie jest już różowy; odcedzić. Pomidory wymieszać i 5 kolejnych składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut. Wymieszać z serem procesowym do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser TopionySer Topiony
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Podawać na spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia13
Magazyn