Spaghetti Junction: Spaghetti za 4 dolary, które smakuje prawie tak dobrze, jak Spaghetti za 24 dolary Od Syna Roya Choi z L. A.

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj Spaghetti Junction: Spaghetti za 4$, które smakuje prawie tak dobrze, jak Spaghetti za 24 $ Od Syna Roya Choi z L. A. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 487 kalorii, 24g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka spaghetti, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, sos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Przepis Na Spaghetti Za 4$, Który Smakuje Prawie Tak Dobrze, Jak Przepis Na Spaghetti Za 24 $, Ron ' s Ultimate Spaghetti-po co zamawiać spaghetti w restauracji, gdy smakuje tak w domu, oraz $ 4 Spaghetti to prawie tak dobre jak $ 24 Spaghetti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Po szybkim zetarciu wszelkich zabrudzeń pieczarki włożyć do dużego garnka i przykryć około 4 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia, a następnie obniżyć ogień na wolnym ogniu. Odcedzić wywar grzybowy po około półtorej godziny i zarezerwować.
W międzyczasie połącz czosnek i oliwę z oliwek w małym rondlu i gotuj na najniższym możliwym płomieniu, niskim i powolnym, przez około 2 godziny, okresowo mieszając, aż czosnek stanie się ciemnobrązowy.
Po zakończeniu czosnku dodaj pomidory wraz z całym ich sokiem do innego dużego garnka. Doprowadzić pomidory do wrzenia, a następnie dodać czosnek confit do garnka, w tym oleju.
Dodać bulion grzybowy do mieszanki pomidorowo-czosnkowej, na początku jedną szklankę i zmiksować blenderem. Szukasz gładkiej konsystencji.
W razie potrzeby dodaj więcej zapasów. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podgrzać do najniższego płomienia i gotować przez około 2 godziny, okresowo mieszając sos. Sprawdź smak i dostosuj sól i pieprz, jeśli to konieczne.
Podgrzać duży garnek z wodą, dodać ½ łyżeczki soli i odrobinę oliwy z oliwek i doprowadzić do wrzenia. Gotować spaghetti tylko do Al dente, o 8 do 10 minut.
Spaghetti odcedzić i podzielić między wszystkie miseczki. Wrzucić natychmiast z sosem-o filiżankę sosu do każdej miski spaghetti.
Dekoruj bazylią i parmezanem Reggiano.