Spaghetti Junction: Spaghetti za 4 dolary, które smakuje prawie tak dobrze, jak Spaghetti za 24 dolary Od Syna Roya Choi z L. A.

Spaghetti Junction: Spaghetti za 4 dolary, które smakuje prawie tak dobrze, jak Spaghetti za 24 dolary Od Syna Roya Choi z L. A.
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj Spaghetti Junction: Spaghetti za 4$, które smakuje prawie tak dobrze, jak Spaghetti za 24 $ Od Syna Roya Choi z L. A. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 487 kalorii, 24g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka spaghetti, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, sos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Przepis Na Spaghetti Za 4$, Który Smakuje Prawie Tak Dobrze, Jak Przepis Na Spaghetti Za 24 $, Ron ' s Ultimate Spaghetti-po co zamawiać spaghetti w restauracji, gdy smakuje tak w domu, oraz $ 4 Spaghetti to prawie tak dobre jak $ 24 Spaghetti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Po szybkim zetarciu wszelkich zabrudzeń pieczarki włożyć do dużego garnka i przykryć około 4 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia, a następnie obniżyć ogień na wolnym ogniu. Odcedzić wywar grzybowy po około półtorej godziny i zarezerwować.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
W międzyczasie połącz czosnek i oliwę z oliwek w małym rondlu i gotuj na najniższym możliwym płomieniu, niskim i powolnym, przez około 2 godziny, okresowo mieszając, aż czosnek stanie się ciemnobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Po zakończeniu czosnku dodaj pomidory wraz z całym ich sokiem do innego dużego garnka. Doprowadzić pomidory do wrzenia, a następnie dodać czosnek confit do garnka, w tym oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek ConfitCzosnek Confit
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodać bulion grzybowy do mieszanki pomidorowo-czosnkowej, na początku jedną szklankę i zmiksować blenderem. Szukasz gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
W razie potrzeby dodaj więcej zapasów. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Podgrzać do najniższego płomienia i gotować przez około 2 godziny, okresowo mieszając sos. Sprawdź smak i dostosuj sól i pieprz, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
7
Podgrzać duży garnek z wodą, dodać ½ łyżeczki soli i odrobinę oliwy z oliwek i doprowadzić do wrzenia. Gotować spaghetti tylko do Al dente, o 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Spaghetti odcedzić i podzielić między wszystkie miseczki. Wrzucić natychmiast z sosem-o filiżankę sosu do każdej miski spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Dekoruj bazylią i parmezanem Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn